Spring naar inhoud

Aankondiging jubileum

Beste Keescheknup,

De welverdiende vakantie is alweer een tijdje achter de rug, gelukkig hebben een volgend hoogtepunt om naar uit te kijken. CV de Keescheknup bestaat in 2017 5x 11 jaar en dit jubileum willen we samen met u, die ons al jaren steunt, vieren. Daarom hebben we ons ten doel gesteld deze mijlpaal op gepaste wijze te vieren.

Op 11 november 2016 start onze eerste jubileumactiviteit, waarover u binnenkort geïnformeerd wordt. Op 26 november organiseren we een extra evenement, namelijk een buute-avond met zes bekende buuttereedners en de, in Limburg wereldberoemde, Toddezek als pauzeartiest.

Omdat wij de inwoners van Bingelrade als eerste in de gelegenheid willen stellen om bij onze activiteiten aanwezig te zijn, zullen we onze voorverkoopkaarten eerst aanbieden aan de plaatselijke carnavalisten zodat u gegarandeerd bent van een plaats.

Wij zullen tijdens ons jubileum alles in het werk stellen om het u nóg meer naar uw zin te maken omdat ook u een feestje heeft te vieren; u bent immers de voornaamste reden dat wij ons 5×11-jarig bestaan gedenken. Daarvoor onze oprechte dank en we hopen van harte u te mogen ontmoeten bij een van onze activiteiten. Via onder meer uw brievenbus en (social) media zullen we u de komende tijd op de hoogte houden van onze activiteiten.

Namens Bestuur en leden CV de Keescheknup