Spring naar inhoud

Programma

Receptie

Zaterdag 3 februari zal de receptie van C.V. de Keescheknup met prins Yoeri I, jeugdprins Jules I en jubilaris Heinz van Megen ( 3 x 11 jaar lid ) worden gehouden in het OC van 19.33 tot 21.33 uur. Na afloop is er een gezellige avond met de nodige carnavalsstimmung.

 

Vrijdag 9 februari om 11.00 uur ontvangst van de Blauw Sjuut te Merkelbeek. Om 13.00 uur start de carnavalsmiddag van basisschool De Spil in het OC alwaar alle ouders , opa’s en oma’s van harte welkom zijn. Om 18.00 uur is er de sleuteloverdracht te Merkelbeek.

Zaterdag 10 februari begint om 14.11 de optocht. Route is als volgt: Dorpsstraat, Eindstraat, Kruisstraat, Geerstraat, Maastrichterweg, Dorpsstraat en ontbinding bij het OC. Wij verzoeken inwoners langs de route beleefd hun auto’s elders te parkeren.  Bij voorbaat dank! Na de optocht is de prijsuitreiking en een daverende carnavalsdisco.

Zondag 11 februari is er om 10:00 uur een woord- en communieviering in onze parochiekerk. Deze viering wordt voorgegaan door Leon Theunissen. Zang en muziek wordt verzorgd door zanggroep Enjoy. Aansluitend is er om 11:33 een Prinsebrunch in het OC. Vanaf 18:11 start het grote carnavalstreffen in het OC.

Prinsebrunch CV de Keescheknup

De brunch bestaat uit: soep, spek en ei, brood met gehakt, broodje ham/kaas, vlaai en onbeperkt koffie/ thee. Kaarten voor deelname hieraan zijn te verkrijgen à € 6,50 t/m 6 februari bij fam. Finger, dorpsstraat 159 ( tel: 046-4426003 ).

Ziekenbezoek

Wij vragen familieleden van dorpsgenoten, die in de carnavalsperiode in het ziekenhuis verblijven, contact op te nemen met de carnavalsvereniging via info@cvdekeescheknup.nl.  Wij zullen hier dan op een gepaste manier aandacht aan schenken.

Wij wensen u veul sjpass en plezeer!

Bengelder Alaaf

Prins Yoeri I